International careers

IT Inhousedag

Meld je nu aan voor de IT Inhousedag op donderdag 26 april

Op donderdagmiddag 26 april 2018 wordt de Rijk Zwaan IT Inhousedag georganiseerd. Als IT-er ken je de geijkte IT-dienstverleners natuurlijk al lang, maar er is meer! We zijn een innovatief en dynamisch familiebedrijf dat continue investeert in onderzoek en ontwikkeling van groentezaden. Onze IT-afdeling is daarin onmisbaar en de enabler van onze kernactiviteiten. Onze internationale projecten en werkzaamheden zorgen daarbij voor nog meer verdieping. Deze Inhousedag is een unieke kans om te ervaren wat er allemaal mogelijk is op het snijvlak van IT en groenteveredeling. Ervaar de wereld van Rijk Zwaan en krijg antwoord op de vraag hoe het is om in deze ‘greentech’ wereld te werken. 
Je kunt je hiervoor inschrijven tot en met 15 april.

Geïnteresseerd?
Voor de Inhousedag zijn we op zoek naar IT-ers met:

  • Een (bijna) afgeronde studie op HBO- of WO-niveau, bijvoorbeeld (Technische) Informatica, Business Information Management / Technology, Biosystems Engineering of Computer Science / Engineering
  • Maximaal 3 jaar werkervaring

Verder heb je je studie afgerond (of ga je dit binnenkort doen).

Wat gaan we doen?
De IT Inhousedag zien we als een wederzijdse kennismaking. Jij maakt kennis met de IT-ers van Rijk Zwaan, wij maken kennis met jou. Dit doen we op een interactieve manier. Je krijgt niet alleen diverse interessante presentaties en een rondleiding door het bedrijf, je krijgt ook de kans om laagdrempelig in gesprek te gaan met onze IT-collega’s. Zij delen graag over hun ervaringen en projecten. Aan het eind van de middag heb je veel geleerd over  IT - technologie binnen Rijk Zwaan en hoe het is om bij zo’n groen en internationaal bedrijf te werken. De IT Inhousedag vindt plaats op het hoofdkantoor van Rijk Zwaan in De Lier. De dag begint vanaf 12.30 uur met een inlooplunch en zal rond 17.30 uur eindigen met een netwerkborrel.

Inschrijving
We ontvangen graag je CV en korte motivatie. Schrijf je direct in via de volgende link.
Deadline voor inschrijving is 15 april. We zullen uiterlijk 18 april laten weten of je uitgenodigd wordt voor de IT Inhousedag.
Meer weten? Klik hier voor het deelnamereglement