International careers

Onze aanpak

Lange termijn

Rijk Zwaan richt zich op de lange termijn. Dat komt tot uiting in ons selectiebeleid en onze arbeidsvoorwaarden. We willen zeker weten dat nieuwe medewerkers bij onze organisatie en mentaliteit passen. We hebben een gedegen sollicitatieprocedure met minimaal twee sollicitatiegesprekken. Bij functies vanaf hbo-niveau wordt er ook een assessment afgenomen. Zijn we overtuigd van elkaar? Dan krijg je bij Rijk Zwaan direct een vast contract.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris ontvang je een reiskostenvergoeding, een jaarlijkse vakantietoeslag van één bruto maandsalaris en een bonus volgend uit het ‘Rijk Zwaan Growth plan’. Al onze medewerkers vallen onder de CAO voor tuinzaadbedrijven. Op sommige punten hebben we de CAO uitgebreid. Heb je specifieke vragen over onze arbeidsvoorwaarden? Daar gaan we verder op in tijdens een sollicitatiegesprek.

Hoge medewerkertevredenheid

Omdat we het belangrijk vinden dat onze collega’s tevreden zijn en blijven, houden we periodiek medewerkertevredenheidsonderzoeken. In 2017 / 2018 scoorde Rijk Zwaan een 8,4 voor algemene tevredenheid. We zijn daarmee uitgeroepen tot een van de Beste Werkgevers van Nederland. We gebruiken de informatie uit deze onderzoeken om de tevredenheid van onze collega’s verder te vergroten.

Continue doorontwikkelen

Je start bij Rijk Zwaan met een intensieve inwerkperiode. Afhankelijk van je functie zal het tijd kosten om je weg te vinden in onze organisatie. Die tijd krijg je ook. Via de interne training ‘Sharing Rijk Zwaan’ leer je de activiteiten van andere afdelingen kennen. We vinden het belangrijk dat je je gedurende je hele carrière blijft ontwikkelen. Onze internationale organisatie biedt ruime groeimogelijkheden en via de RZ Academy investeren we veel in training en opleidingen.

RZ in de media: investeren in feedback

Solliciteren?

Nieuwsgierig geworden naar werken bij Rijk Zwaan? Bekijk dan hier onze vacatures